Hogyan juthat el hozzánk?

Parkolás – változás

2017. március 06-tól 2017. május 31-ig, a Thermal Hotel bal oldalán lévő nagy parkolóban felújítási, bővítési munkákra kerül sor. A hozzánk érkező páciensek parkolni csak a 2 szálloda közötti területen, és a Grand Hotel előtt tudnak.

Változás a 26-os busz közlekedésében!

2016. szeptember 1-jétől várhatóan 2017. tavaszáig a 26-os busz rövidített útvonalon, az Árpád híd M és a Zenélőkút megállóhely között közlekedik. A Nyugati pályaudvar M és a Szabadtéri Színpad közötti megállókat a 26-os busz ebben az időszakban nem érinti.

BKK közlemény

Klinikánk a Margitszigeten a Danubius Thermal Hotel első emeletén várja pácienseit. Magas színvonalú orvosi szolgáltatást nyújtunk, mely minden szempontból igényes környezetet érdemel. A Margitsziget bárhonnan könnyen megközelíthető, a két ábra segíti a távolról érkezőket.

A Margitszigeten közlekedő 26-os autóbuszról a "Halastó", illetve a "Szállodák" megállónál kell leszállni (mindkét néven szokták említeni ezt az egy megállót) és onnan pár perc sétával érhetik el a Thermal Hotel főbejáratát.

A személyautóval érkezőknek fontos tudni, hogy a Margitszigetre - speciális behajtási engedély nélkül - csak az Árpád híd margitszigeti leágazásánál hajthatnak be, s balra a parkoló behajtón át juthatnak el a Thermal Hotel főbejárata előtti parkolóba, mely közvetlenül a Nagyszálló mellett található.Megközelíthetőség:

Tömegközlekedési eszközökkel

  • Keleti pályaudvar- M2 metró (piros) - Deák tér - M3 metró (kék) - Nyugati pályaudvar - 26-os busz - Focus Medical Margitsziget (Halastó megálló)
  • Népstadion buszpályaudvar - M2 metró (piros) - Deák tér - M3 metró (kék) - Nyugati pályaudvar 26-os busz - Focus Medical Margitsziget (Halastó megálló)
  • Déli pályaudvar- M2 metró (piros) - Deák tér - M3 metró (kék) - Nyugati pályaudvar - 26-os busz - Focus Medical Margitsziget (Halastó megálló)
  • Gépkocsival

    • Az Árpád híd margitszigeti leágazásnál a szigetre hajtva közelíthető meg az Intézet.